Ondersteuningsforum

Hier kunt u vragen stellen en antwoorden krijgen op vragen over het gebruik, de werking van Conscribo en alles wat daarmee te maken heeft!

Bezoek de Conscribo website

You are not logged in.

Announcement

We accepteren op dit moment geen nieuwe registraties

#1 2019-04-16 06:00:05

mcbech
Member

Grens aan eigen vermogen

Wij hebben een financieel gezonde sportvereniging met een groeiend eigen vermogen. Wij willen dit limiteren maar wat is een goed streefbedrag? De zaal wordt gehuurd inclusief materialen dus die hoeven wij niet te vervangen. Misschien dat de  helft van alle contributies aangehouden kan worden als verplichting naar de leden toe mocht er iets mis gaan.

Offline

#2 2019-04-16 09:15:21

Mathijs
Administrator

Re: Grens aan eigen vermogen

Wij kunnen daar geen uitspraken over doen. Dat is een beslissing die jullie zelf moeten nemen als vereniging en wij als pakket kunnen daar niets over zeggen.

Het forum bekijken wij niet elke dag. Voor snellere reactie kan je ons ook mailen via support@conscribo.nl

Offline

#3 2020-01-03 16:31:16

luite
Member

Re: Grens aan eigen vermogen

@mcbech, persoonlijk advies - kijk naar hoeveel je kosten per jaar zijn, en hoe lang je zonder inkomsten wilt kunnen doen zonder in betalingsproblemen te komen. Daarbij kun je ook kijken: wanneer moet je huur betalen, wanneer komen je inkomsten binnen. Ook belangrijk - als je ledental terugloopt, gaan je kosten dan ook omlaag? Zo niet, misschien wil je dit langere tijd (2-3 jaar) kunnen volhouden.

Ik heb eerder bij een oudervereniging idd "50% van de jaarlijkse kosten" aangehouden, in vergelijkbaar scenario. Maar een jaar is ook niet onredelijk.

Verder zoals conscribo team zegt - maak je eigen keuze ;-)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB