Ondersteuningsforum

Hier kunt u vragen stellen en antwoorden krijgen op vragen over het gebruik, de werking van Conscribo en alles wat daarmee te maken heeft!

Bezoek de Conscribo website

You are not logged in.

Announcement

We accepteren op dit moment geen nieuwe registraties

#1 2015-08-31 00:04:05

Jaap
Member

Anonimiseren Giften

In onze kerk is binnen de Commissie van Beheer , een (1) persoon verantwoordelijk voor het innen en bijhouden van de Giften . Het is niet de bedoeling dat iedereen (5 mensen) die in de administratie lees of schrijf rechten heeft voor kosten en andere opbrengsten ( zalen, etc) ook kan zien hoeveel individuele mensen bijdragen.
Op welke manier zou dat binnen Conscribo te realiseren zijn?

Jaap

Offline

#2 2015-09-01 23:06:05

Barbara
Moderator

Re: Anonimiseren Giften

U kunt per rekening in een periode instellen welke rechten er moeten worden toegekend. Kies hiervoor 'Gespecificeerd per rekening' en daarna op 'specificatie weergeven'. U kunt nu per rekening aangeven welke rechten de groep heeft.

U kunt eventueel meerdere rekeningen tegelijk veranderen door rekeningen te selecteren bij 'snel rechten selecteren'. Let op dat gebruikers die lid zijn van een groep met specifieke rechten, niet de resultatenrekening en balans kunnen bekijken, omdat Conscribo met hun rechten deze niet kan samenstellen.

Offline

#3 2015-10-15 23:10:05

Jaap
Member

Re: Anonimiseren Giften

Het selectief zichtbaar maken van grootboek rekening gaat goed, maar lost niet mijn probleem op.
Je zou dan alle rekeningen waar giften in voorkomen moet verbergen, inclusief de bankrekeningen waar alles binnenkomt. Dan blijft er niet veel meer over
Want je kunt bij overzicht per relatie anders toch alles herleiden.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB