Ondersteuningsforum

Hier kunt u vragen stellen en antwoorden krijgen op vragen over het gebruik, de werking van Conscribo en alles wat daarmee te maken heeft!

Bezoek de Conscribo website

You are not logged in.

Announcement

We accepteren op dit moment geen nieuwe registraties

#1 2016-06-16 17:55:04

TedESAC
Member

Afgehandelde boekregels bij koppelen incasso's voorgaande jaren

Het koppelen (zoals uitgelegd in de handleiding) gaat prima met incasso's die in dit boekjaar zijn aangemaakt. Zowel de oorspronkelijke boekregels om debiteuren aan te maken via de incidentele incasso als de betaling worden als afgehandeld gemarkeerd. Echter is dit niet het geval voor de incasso's die vorig jaar zijn aangemaakt en dit jaar zijn uitgevoerd/geïncasseerd. De betaling wordt wel als afgehandeld gemarkeerd, maar de oorspronkelijke regels niet en deze zijn na vele pogingen maar niet af te handelen (en in de balans staat dus een verschil in het rood)... Graag verneem ik hoe ik dit probleem kan oplossen!

Mvg,
Ted

Offline

#2 2016-06-20 09:10:42

Mathijs
Administrator

Re: Afgehandelde boekregels bij koppelen incasso's voorgaande jaren

Wat vervelend dat de oorspronkelijke regels niet als afgehandeld worden gemarkeerd. Wat kan zijn, is dat de eerder gemaakte incasso's nog in het oude debiteuren en crediteuren systeem zijn aangemaakt. Nieuw aangemaakte incasso's zijn automatisch in het nieuwe systeem, maar oude soms nog in het oude. Dan zou u ze handmatig moeten verwijderen. Meer hierover vindt u in de handleiding:


Mocht dit niet het geval zijn of komt u er niet uit, kunt u dan een paar screenshots maken en deze sturen naar support@conscribo.nl? Dan gaan we u helpen om de afgehandelde boekingen ook afgehandeld te markeren.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB