Ondersteuningsforum

Hier kunt u vragen stellen en antwoorden krijgen op vragen over het gebruik, de werking van Conscribo en alles wat daarmee te maken heeft!

Bezoek de Conscribo website

You are not logged in.

Announcement

We accepteren op dit moment geen nieuwe registraties

#1 2017-10-11 20:49:33

HTheinemann
Member

Bestandenbeheer per groep

Wij zitten in een overgang naar het volledig digitaliseren van onze boekhouding in conscribo, daarbij maken wij gebruik van het koppelen van bewijsstukken middels 'bestanden'. Alle bestanden zijn terug te vinden onder 'overige overzichten --> bestanden', echter zit daar mijn probleem/vraag. Is het mogelijk om een deel van de bestanden af te schermen voor bepaalde groepen/gebruikers>

Wij maken gebruik van verschillende rekeningen (en bijbehorende lees/schrijf rechten), die niet inzichtelijk zijn voor alle gebruikers en groepen. Het is mij echter niet gelukt om de bestanden afgeschermd op te slaan. Hierdoor kunnen gebruikers dan wel niet op de rekening, maar kunnen zij via het 'bestanden overzicht' alsnog alle bewijsstukken (facturen/salarisadministratie) zien. Is het mogelijk om bestanden gescheiden op te slaan?

Offline

#2 2017-10-12 09:17:50

Mathijs
Administrator

Re: Bestandenbeheer per groep

Dat is niet mogelijk. Het enige wat je zou kunnen doen is een map maken en die map delen. Dan krijg je een link waarmee je de inhoud van de map kan delen met anderen. Het probleem is wel, dat het dan openbaar wordt en iedereen die de link heeft inzicht heeft in die documenten.

Maar specifiek per map zeggen wie schrijf en leesrechten heeft, is op dit moment niet mogelijk.

Offline

#3 2017-10-17 17:11:29

HTheinemann
Member

Re: Bestandenbeheer per groep

Mathijs wrote:

Het enige wat je zou kunnen doen is een map maken en die map delen.

  Helaas is het idee dat bepaalde informatie nou juist niet gedeeld mag worden. In ieder geval bedankt voor het beantwoorden van de vraag.

Offline

#4 2017-10-18 08:47:54

Mathijs
Administrator

Re: Bestandenbeheer per groep

Graag gedaan.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB