Ondersteuningsforum

Hier kunt u vragen stellen en antwoorden krijgen op vragen over het gebruik, de werking van Conscribo en alles wat daarmee te maken heeft!

Bezoek de Conscribo website

You are not logged in.

Announcement

We accepteren op dit moment geen nieuwe registraties

#1 2018-02-12 12:21:18

paulkastelijn
Member

Voorwaarden voor werking koppeling conscribo en doorbetalers

Wij zijn conscribo aan het inrichten om vervolgens de machtiging en de incasso af te laten handelen door doorbetalers.

Vraag: is het noodzakelijk voor doorbetalers dat wij van het lid (ledenadministratie) eht IBAN nummer al hebben opgevraagd? Of vraag Doorbetalers dit voor ons op bij de persoon en vullen zij dit aan?

Hoe zit dat met de ruim 300+ leden waarvan wij al een IBAN nummer hebben?
Vraag: is het voor doorbetalers een voorwaarde om het rekeningnummer van het lid (ledenadministratie) te hebben of voldoet het ook als er enkel een emailadres bekend is?

Offline

#2 2018-02-12 12:33:50

Mathijs
Administrator

Re: Voorwaarden voor werking koppeling conscribo en doorbetalers

Bedankt voor uw vraag.

Doorbetalers heeft geen IBAN nummer van een relatie uit uw administratie nodig. Het enige wat Doorbetalers nodig heeft is een weergavenaam (maar dat zit er al standaard in) en een mailadres. Wat er gebeurt is dat Doorbetalers bij het eerste verzoek van incasso toestemming vraagt aan de relatie door een mail te sturen. Deze relatie moet dan toestemming aan Doorbetalers verlenen om het bedrag te incasseren van een bepaalde rekening die ze daar dan ook invullen. Alle opvolgende keren krijgen ze van Doorbetalers een mail dat er wat afgeschreven gaat worden en wordt er geen toestemming meer gevraagd, gezien dat dan al is gegeven.

Indien je nog vragen hebt kan je die hier altijd stellen of eventueel een mail sturen naar info@conscribo.nl

Offline

Board footer

Powered by FluxBB