Ondersteuningsforum

Hier kunt u vragen stellen en antwoorden krijgen op vragen over het gebruik, de werking van Conscribo en alles wat daarmee te maken heeft!

Bezoek de Conscribo website

You are not logged in.

Announcement

We accepteren op dit moment geen nieuwe registraties

#1 2014-05-28 09:59:14

BTVE68secr
Member

Communicatie met de KNLTB

Het bestand dat ik conscribo aan laat maken geeft bij de KNLTB een foutmelding "Onbekende fout". Dit zou erop duiden dat er iets mis is met de naamgeving van het bestand, maar die lijkt perfect in orde.  De KNLTB heeft nog geen oplossing kunnen aanreiken. Dit is natuurlijk wel een essentieel onderdeel van de ledenadministratie, dus graag hulp!
Rob, secr BTV E68

Offline

#2 2014-05-28 11:08:25

conscribo
Administrator

Re: Communicatie met de KNLTB

Beste Rob,

Het bestand lijkt ook vanuit ons gezien in orde. Als de KNLTB volgende week nog niet heeft gereageerd, laat het dan even weten, dan nemen we contact met ze op!

Offline

#3 2014-10-06 14:03:12

BTVE68secr
Member

Re: Communicatie met de KNLTB

Bij het maken van een mutatiebestand voor de KNLTB moeten de juiste velden worden gekoppeld. Dat levert minder verwarring op als Conscribo de correcte naamgeving gaat gebruiken! Nu gebruikt Coscribo andere veldnamen  dan de KNLTB. Er kan natuurlijk geen verwarring ontstaan als de KNLTB "Bondsnummer" gebruikt en conscribo "bondslidnummer". Verwarrend is wel, dat Conscribo het veld "voorvoegsel" aanbiedt, maar bij de KNLTB lijkt dat "tussenvoegsel" te heten.  Kan daar nog eens goed naar worden gekeken of moeten de gebruikers de opgemerkte verschillen doorgeven?
Rob Laroy, secretaris BTV E68

Offline

Board footer

Powered by FluxBB