Ondersteuningsforum

Hier kunt u vragen stellen en antwoorden krijgen op vragen over het gebruik, de werking van Conscribo en alles wat daarmee te maken heeft!

Bezoek de Conscribo website

You are not logged in.

Announcement

We accepteren op dit moment geen nieuwe registraties

#1 2014-08-30 09:37:07

AGK
Member

facturen bij debit bedragen kunnen opslaan

Ls,

Is er een mogelijkheid om facturen bij debit (of credit) bedragen te kunnen opslaan? Of misschien een link te kunnen aanmaken naar een externe opslag (zoals bijvoorbeeld google docs of iets dergelijk)?
De reden hierachter is dat de wereld steeds digitaler wordt en het makkelijker zou zijn om vanuit de boekhouding al je facturen te kunnen zien (digitaal) ipv steeds maar weer de map erbij te pakken

Dank voor uw antwoord,

Marco van Rijn
AGK

Offline

#2 2014-09-01 11:41:49

conscribo
Administrator

Re: facturen bij debit bedragen kunnen opslaan

Een terechte en de laatste tijd steeds vaker gestelde vraag.  Het antwoord is op dit moment helaas nog dat dit niet mogelijk is.

Dit komt omdat het plaatsen van een documentlink naar een online opslagmethode, alhoewel vaak veilig genoeg, onbeveiligde /slecht beveiligde opslag van financiële documenten promoot.
Daarom is vorig jaar besloten dat we op termijn zelf opslag binnen de boekhouding zullen gaan aanbieden. Dit biedt technisch behoorlijk wat uitdagingen met betrekking tot schaalgrootte en veiligheid en zal daarom waarschijnlijk pas volgend jaar worden ontwikkeld.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB