Ondersteuningsforum

Hier kunt u vragen stellen en antwoorden krijgen op vragen over het gebruik, de werking van Conscribo en alles wat daarmee te maken heeft!

Bezoek de Conscribo website

You are not logged in.

Announcement

We accepteren op dit moment geen nieuwe registraties

#1 2015-07-31 11:56:01

woutervermeersch
Member

Relaties worden niet automatisch toegevoegd aan de hoofdgroep

Er zijn in onze ledenadministratie een aantal groepen aangemaakt die sub-groepen bevatten. De groep "Leden" heeft een aantal sub-groepen, waaronder "wedstrijdleden" en "Niet spelende Leden". In het beheer van relatiegroepen is dat ook netjes zo weergegeven. Als relaties echter worden toegevoegd aan de sub-groep "wedstrijdleden" of "niet spelende leden", dan worden ze niet automatisch ook gegroepeerd onder de hoofdgroep "Leden". Naast het extra werk van invoeren moet er dus ook nog extra gecontroleerd worden of iedereen die in de sub-groepen is ingedeeld ook in de hoofdgroep goed is opgenomen, wat bij veranderingen in de sub-groepen wel op termijn vervelend werken is. Is dit een bug of doe ik iets fout met de instellingen?

Offline

#2 2015-08-05 23:02:28

Barbara
Moderator

Re: Relaties worden niet automatisch toegevoegd aan de hoofdgroep

Het is mogelijk om gelijk mensen in te delen in de groep "leden".  Er is waarschijnlijk iets fout met de instelling. Wil je een mailsturen naar info@conscribo.nl met eventueel een printscreen of een akkoord om even mee te kijken in de adminstratie om te zien waar het zit.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB