Ondersteuningsforum

Hier kunt u vragen stellen en antwoorden krijgen op vragen over het gebruik, de werking van Conscribo en alles wat daarmee te maken heeft!

Bezoek de Conscribo website

U bent niet ingelogd.

#1 2020-04-18 18:02:05

woutske
Gebruiker

Back ups

In de handleiding van Conscribo staat het volgende beschreven over back-ups: "Conscribo zorgt op verschillende manieren dat uw data behouden blijft. Naast een groot aantal technische maatregelen, wordt ook elke nacht een volledige backup van uw administratie gemaakt. Let op, uiteindelijk is backups maken uw verantwoordelijkheid. " Zie deze link. Wij vragen ons af op welke wijze wij zelf back-up moeten maken van onze administratie in Conscribo, zodat we eventuele problemen kunnen herstellen. Hierbij willen we rekening houden met redelijkheid (elke dag is voor ons niet werkbaar) en de back-up mogelijkheden van Conscribo. Tot hoeveel dagen terug kunnen wij bijvoorbeeld de back-ups die Conscribo dagelijks maakt gebruiken? En hoe zetten wij de nachtelijke back up van Conscribo terug? Kunt je meer toelichting geven op de back-ups die elke nacht door Conscribo gemaakt worden en hoe wij daarvan gebruik van kunnen maken (en voor hoelang die beschikbaar blijven)?

Offline

#2 2020-04-20 09:24:44

Mathijs
Administrator

Re: Back ups

Deze backups zijn bij ons op te vragen, mocht het echt nodig zijn om dat te gebruiken. Dat kan voor zover als nodig terug. We bewaren deze zeker een jaar.

Het forum bekijken wij niet elke dag. Voor snellere reactie kan je ons ook mailen via support@conscribo.nl

Offline

Forum footer

Forumsoftware: FluxBB