Ondersteuningsforum

Hier kunt u vragen stellen en antwoorden krijgen op vragen over het gebruik, de werking van Conscribo en alles wat daarmee te maken heeft!

Bezoek de Conscribo website

U bent niet ingelogd.

#1 2020-04-29 14:28:29

Coen SKC
Gebruiker

Leden importeren in bulk en koppelen aan bepaalde groep

In ons ledenbestand hebben wij een onderscheid in groepen. Onze groepen zijn bijvoorbeeld 'competitie heel jaar' en 'competitie half jaar'. Een keer per jaar hebben wij in een maand meer dan honderd aanmeldingen. Het importeren van leden verloopt sinds het begin van het gebruik van Conscribo vlekkeloos. Na het importeren koppelen wij echter elk individu apart aan een bepaalde groep. De geïmporteerde leden komen in het overzicht 'Leden' terecht, maar hebben nog geen groep toegewezen gekregen.

Wij vroegen ons af of het mogelijk is om tijdens het importeren van nieuwe leden in bulk deze direct toe te voegen aan bepaalde groepen in plaats van dit handmatig te doen. Voorbeeld: We importeren gegevens van 100 nieuwe leden waarvan er 90 in de groep 'competitie heel jaar' terechtkomen en 10 in de groep 'competitie half jaar'.

Offline

#2 2020-05-04 09:10:38

Mathijs
Administrator

Re: Leden importeren in bulk en koppelen aan bepaalde groep

Dat kan je niet tijdens het importeren doen. Wel kan je tijdens het importeren in een relatieveld een specifieke waarde aan iemand geven, waarbij je bij het toevoegen van relaties aan een groep op kan filteren. Dan kan je in één keer relaties aan een groep toevoegen.

Het forum bekijken wij niet elke dag. Voor snellere reactie kan je ons ook mailen via support@conscribo.nl

Offline

Forum footer

Forumsoftware: FluxBB