Opstartondersteuning

Ondersteuning bij het opstarten

Bent u Conscribo aan het uitproberen, of heeft u net een abonnement op ons pakket afgesloten, dan nemen we graag de tijd om met u te kijken hoe uw situatie in Conscribo het best te gebruiken is. We kunnen u helpen met een deel van de inrichting, overgang vanuit oude situaties, inrichten van het innen van Contributies, eerste keer inlezen van bankafschriften en al uw persoonlijke vragen over Conscribo.

Wat voor inrichting kunnen wij voor u doen

Er zijn twee soorten inrichtingen die wij voor u als beginnende klant kunnen doen:

Het rekeningenschema toevoegen

Aan de hand van een voorafgaande jaarafsluiting kunnen wij u helpen om een opstart te maken van het rekeningschema in Conscribo. Hiermee is het overzicht van het Resultaat en Balans in overeenstemming met uw situatie, wat meteen inzicht geeft in wat Conscribo voor jullie kan betekenen in teken van overzicht.

Relaties inlezen

Aan de hand van een Excel lijst of CSV bestand, kunnen wij u begeleiden in het aanmaken van gegevensvelden en hulp bieden bij het importeren van de relaties. Wij kijken vervolgens wat voor gegevens in de lijst staat en geven tips over hoe deze in Conscribo genoteerd kunnen worden. Ook kunnen wij meedenken in een overzicht met categorieën zodat kan worden ervaren wat voor overzicht Conscribo kan bieden met betrekking tot de gegevens van uw relaties.

Uitgebreide inrichtingen

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk uitgebreide inrichtingen te doen gebaseerd op uw situatie, zoals inrichting van de contributie, het inlezen van de financiën, inrichten van e-mail enzovoorts. Voor deze inrichtingen maken we gebruik van de assistentie module of maken we graag een offerte.

Meteen een afspraak inplannen

Om een opstart gesprek in te plannen, kunt u een telefonische afspraak inplannen. Dit doet u door op de knop hieronder te klikken en het formulier in te vullen.

Voor korte vragen kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Heb je vragen?

Plan een telefonisch overleg
of e-mail info at conscribo.nl