Workshops

Conscribo workshops en cursussen

Conscribo is een gebruiksvriendelijk administratiepakket dat uitermate geschikt is voor de administratie van verenigingen en stichtingen.

Workshops & cursussen

Conscribo is een gebruiksvriendelijk administratiepakket dat uitermate geschikt is voor de administratie van verenigingen en stichtingen.

Dat neemt niet weg dat, als je begint met het pakket, het overneemt van iemand, of als je de eerste keer complexe handelingen moet uitvoeren kan het prettig zijn om wat beter thuis te zijn in het pakket. Daarom organiseert Conscribo workhops en cursussen specifiek voor deze situaties.

Deze workshops sluiten aan bij de taken die je als penningmeester of secretaris moet uitvoeren,  en helpen je goed op weg , in algemene, maar ook in voor je vereniging specifieke situaties.

Voor wie is de workshop?

  • Voor iedereen die Conscribo gebruikt en meer informatie wilt hebben over specifieke onderwerpen van Conscribo.
  • Voor iedereen die net is begonnen met Conscribo en de workshop wil gebruiken om meer te weten over de functies van Conscribo
  • Voor iedereen die Conscribo nog niet gebruikt, maar wilt weten hoe dit pakket werkt en of dit wat kan zijn voor hun vereniging, stichting of organisatie.

We bieden op het moment deze workshop aan:

Beginners­cursus

Een workshop waarin je de dagelijkse taken in het pakket leert

Afronden boekings­perioden

Een workshop waarin het afsluiten van een boekingsperiode besproken wordt.

Veelgestelde vragen

Nee, een Conscribo account is niet nodig. U krijgt van ons een workshop account met gebruikersgegevens om in te kunnen werken

Een laptop dat WIFI kan ontvangen. Een tablet is ook mogelijk, maar begrijp dat dit mogelijk minder effectief werkt

Deelname aan de Conscribo workshop kost € 75 euro exclusief BTW per deelnemer.

Afmelden kan tot 2 dagen voor de workshopdatum. Daarna wordt het bedrag niet meer gerestitueerd.

Het is zeker mogelijk om een onderwerp op verzoek te bespreken. Hiervoor kunt u contact met Conscribo opnemen. Indien wij denken dat iedereen er belang bij heeft om hier uitleg over te krijgen, zullen we dit in de workshop of in de presentatie meenemen. Mocht het zo zijn dat dit specifiek op uw eigen situatie slaat, dan zoeken we een moment tijdens of na de workshop om dit te bespreken.

We doen ons best om op meerdere locaties in Nederland een workshop te geven. Mocht u een verzoek hebben voor een specifieke locatie dichter bij u in de buurt, kunt u daarover altijd contact met ons opzoeken.

In het geval van onvoldoende aanmeldingen, zal de workshop niet doorgaan. Uiterlijk 2 weken voor de workshop krijgt u te horen of de workshop zal plaatsvinden of niet.

Op de detailpagina van de workshop staat een inschrijflink, maar je kunt ook gelijk naar het inschrijfformulier gaan: Workshop aanmeldformulier