Regeling

Regeling voor lidverenigingen NSZK

Sinds april 2015 heeft Conscribo in samenwerking met de NSZK​ een kortingsregeling voor bij de NSZK​ aangesloten organisaties. Via deze regeling is het mogelijk om tegen korting gebruik te maken van Conscribo producten.

Sinds februari 2015 heeft Conscribo in samenwerking met de NSZK een kortingsregeling voor haar lidverenigingen. Via deze regeling is het om tegen ongeveer 30% korting gebruik te maken van Conscribo producten.

Tarieven Conscribo via deze regeling

 • Omschrijving
 • Lite

 • € 7,67

  per maand

 • Een financiële administratie en eenvoudige ledenadministratie voor verenigingen tot 250 leden
 • Conscribo

 • € 12,57

  per maand

 • Een financiële administratie en ledenadministratie voor verenigingen tot 600 leden inclusief BTW administratie en facturatie.
(Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW)

Abonnement afsluiten via deze regeling

Maakt uw vereniging nog geen gebruik van Conscribo, en u wilt een abonnement op Conscribo in combinatie met deze regeling nemen, dan kunt u dit op dit moment doen door bij het aanvragen van een abonnement bij de opmerkingen te vermelden dat u gebruik wilt maken van de “NSZKregeling”

Bestaand abonnement overzetten naar deze regeling

Conscribo heeft besloten de kortingsregeling automatisch op alle aangesloten verenigingen toe te passen. U hoeft hiervoor dus niets te doen. Krijgt u de korting niet verrekend op uw factuur maar denkt u dat u wel aanspraak hierop kunt maken, neem dan contact op met Conscribo. Let op: Deze regeling geldt niet in combinatie met eventuele andere kortingsregelingen. Conscribo past in dit geval de voor u meest voordelige kortingsregeling toe.

Heb je vragen?

Plan een telefonisch overleg
of e-mail info at conscribo.nl