Conscribo online boekhoudpakket voor verenigingen

Een boekhoudpakket gemaakt voor verenigingen en stichtingen

Boekhoudpakketten voor bedrijven zijn er in overvloed. Iedereen wil hun software zo gemakkelijk mogelijk maken voor ondernemers. Inkoopfacturen maken, Verkoopfacturen maken, Belastingaangiftes en Verkoopcijfers zijn prioriteiten in deze pakketten. Als vereniging of stichting heeft u ongetwijfeld af en toe hier mee te maken. Maar een vereniging doet de boekhouding anders.

Het doel van de boekhouding is alle bestuurders inzicht te geven in de staat van de financiën. Ook moet een jaarverslag kunnen gemaakt worden met een duidelijke resultatenrekening en balans. Er moeten declaraties ontvangen en verwerkt worden en met behulp van een ledenadministratie moet contributie factureren aangemaakt en geïncasseerd worden.

Conscribo is gestart als boekhoudpakket voor een vereniging. We verbeteren het pakket door steeds weer naar de wensen van verenigingen te kijken.

Sybel, Beatz Dancestudio   "Het inzicht in de boekhouding is heel fijn. Ik heb geen financiële achtergrond en heb het idee dat ik niet altijd alles goed doe, maar weet wel hoe we er voor staan en kan ook makkelijk begroten voor b.v. onze jaarlijkse theatershow."

Meer informatie over de Conscribo producten

Bekijk de Conscribo online pakketten voor verenigingen en probeer deze gratis uit!

De Conscribo boekhouding is het hart van een Conscribo administratie. In elke variant van ons pakket is het mogelijk om uw administratie zeer goed op orde te krijgen

  Conscribo Lite Volledige boekhouding met ledenadministratie
   Conscribo Volledige administratie met facturatie en e-mailing
    Volume Module Extra uitbreiding

Heb je vragen?

Plan een telefonisch overleg
of e-mail info at conscribo.nl

U kunt in ons boekhoudpakket: