Samen besturen

Samen besturen met Conscribo

Als vereniging wil je voorkomen dat 1 persoon in het bestuur of de vereniging de enige is die weet hoe iets zit of hoe iets moet.

Dit zorgt voor problemen als deze persoon wegvalt of niet meer beschikbaar wil zijn, en zorgt dat de persoon een hogere werkdruk heeft. Het nut van een Conscribo administratie systeem is dan ook dat je deze situatie kunt voorkomen.

In Conscribo log je met een onbeperkt aantal gebruikers in, en geef je gebruikers alleen de rechten die ze nodig hebben. Doordat iedereen snel  overzicht kan krijgen in de financiën, in de ledenadministratie en in mail-communicatie, hoeven vragen nooit door een specifiek persoon te worden beantwoord. En bij uitval van een persoon kun je er op rekenen dat de continuïteit niet in gevaar komt.

Natuurlijk helpt onze helpdesk ook graag meedenken bij overdracht en inrichting. Zo sta je er met Conscribo dus nooit alleen voor!

Samen besturen is mogelijk met een onbeperkt aantal persoonlijke gebruikers in alle Conscribo producten. U kent rechten toe aan gebruikersgroepen b.v. Bestuur, kascontrole enz.

  Conscribo Lite 4 gebruikersgroepen
   Conscribo 4 gebruikersgroepen
    Volume Module 10 gebruikersgroepen
Lodi, Nijmeegs Studentenorkest Alphons Diepenbrock   "Iedereen in het bestuur heeft toegang tot de administratie, en we doen de boekhouding, de ledenadministratie en de e-mailing in het pakket"

Heb je vragen?

Plan een telefonisch overleg
of e-mail info at conscribo.nl

Informatie over gebruikers, groepen en rechten:

Toegang voor meerdere gebruikers
Activiteitenlog