Online ledenadministratie

Eenvoudig een maatwerk online ledenadministratie

Op zoek naar ledenadministratie voor jouw vereniging? Conscribo heeft ledenadministratie en boekhouding in één pakket. Als vereniging wil je vrijwilligers zoveel mogelijk ontzorgen, dit kan met het ledenadministratie pakket van Conscribo. Uw volledige administratie is een handomdraai geregeld met ons boekhoudprogramma voor vereniging.

De Conscribo ledenadministratie vormt het hart van een Conscribo administratie. In elke variant van ons pakket is het mogelijk om uw ledenadministratie zeer goed op orde te krijgen.

✓ Tot 250 leden
✓ Tot 600 leden
✓ Onbeperkt

Flexibel bijhouden

In de Conscribo ledenadministratie kun je zelf bepalen welke gegevens je bij leden bij houdt.
Iedere vereniging is anders. Bestuur je een dansschool? Dan is het  handig om op te slaan wanneer je leden komen trainen. Als je een muziekvereniging bestuurt, is het een goed idee om op te slaan welke instrumenten ieder lid speelt.

Je kunt met de gegevens eenvoudig overzichten maken, zoeken sorteren en wijzigen. Ook exporteren en importeren naar en vanuit Excel is mogelijk. Zo krijg je een goed overzicht van alle leden!
Vanuit de ledenadministratie kun je Conscribo de hoogte van de contributie laten berekenen, of e-mails laten versturen naar een selectie van de leden.

Je kunt in onze ledenadministratie:

Knowledge base

We helpen onze gebruikers graag op weg. We hebben uitgebreide informatie beschikbaar over hoe onze software werkt.

 

Ledenadministratie op orde met Conscribo

Ben je niet tevreden over de ledenadministratie van jouw vereniging? Ben je op zoek naar administratiesoftware waar alle leden overzichtelijk geregistreerd staan en waar wijzigingen makkelijk doorgevoerd kunnen worden? Conscribo biedt speciale ledenadministratie software aan voor verenigingen en stichtingen. Conscribo is opgezet door een voormalige penningmeester van een vereniging en dat merk je. Onze online ledenadministratie voor verenigingen voldoet aan de eisen van elke vereniging en stichting. De online ledenadministratie vereniging is een belangrijke pijler van de complete administratie. Een vereniging met ledenadministratie goed op orde, heeft daar de nodige profijt van. Een goed overzicht van de leden aangevuld met allerlei feitjes zorgt ervoor dat de vereniging soepeler draait. Ben je bestuurslid van bijvoorbeeld een dansschool, dan kun je ook opslaan wanneer elk lid komt trainen. Een vereniging draait op vrijwilligers en hoewel vrijwilligers doorgaans enthousiast allerlei taken oppakken is het belangrijk dat ze niet overvraagd worden. Met een handig softwarepakket online ledenadministratie vereniging haalt u de druk van de ketel en blijven ze enthousiast.

Ledenadministratie onderdeel van pakket

Conscribo biedt verschillende pakketten aan waarmee je de volledige administratie voor je vereniging of stichting kunt voeren. De online ledenadministratie vereniging vormt dan samen met de boekhouding en de mailing één geheel. Alle bestuursleden hebben direct inzicht in de gehele administratie en vormen samen één bestuur. Alles komt niet meer terecht op de schouders van één bestuurslid zodat bij uitval andere bestuursleden dit over kunnen nemen. Neem de ledenadministratie stichting of ledenadministratie voor verenigingen serieus en neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de keuze van jouw online administratiesoftware waarin de boekhouding, de ledenadministratie stichting en de mailing één geheel vormen.

Ledenadministratie gratis uitproberen

Met onze software voor vereniging ledenadministratie worden de administratieve taken een stuk eenvoudiger. Als de software aansluit bij de eisen en behoeften van jouw vereniging kost het weinig moeite meer om de vereniging ledenadministratie op peil te houden. Welke variant van onze pakketten je ook kiest, het bespaart de vrijwilligers veel tijd en diverse gebruikers hebben toegang tot de informatie die altijd op orde is. Onze vereniging ledenadministratie biedt veel mogelijkheden. Je kunt leden mailen, contributie berekenen en innen, eenvoudig importeren en exporteren naar Excel en nog veel meer. Conscribo biedt gratis ondersteuning bij elk pakket. Bij vragen die niet over het pakket gaan bieden wij de Conscribo assistentie module aan. Bekijk op je gemak de online pakketten voor verenigingen en je mag deze altijd gratis uitproberen. Bij een goede online administratie met vereniging ledenadministratie goed op orde vaart elke vereniging wel.