Wie zijn wij

Over Conscribo

Conscribo is een klein bedrijf met de ambitie om een degelijke administratie voor kleinere en grotere verenigingen bereikbaar te maken. Op dit moment bedienen we rond de 1600 klanten uiteenlopend van kleine Verenigingen van Eigenaars en ZZP-ers tot administratiekantoren en sportbonden. De nadruk van Conscribo ligt dan ook op flexibiliteit en eenvoud ten opzichte van lage kosten.

Wie zitten er achter het pakket?

Conscribo wordt ontwikkeld, onderhouden en ondersteund door de volgende mensen:

André

André is oprichter en ontwikkelaar van Conscribo. Met een passie voor softwareontwikkeling, beveiliging en privacy houdt hij zich voornamelijk met de technische kant van de onderneming bezig.

Mathijs

Mathijs houdt zich bezig met ondersteuning, klanttevredenheid en ontwikkeling. Met zijn ervaring in verenigingsbesturen en uitgebreide kennis van het pakket, kan hij als geen ander ondersteuning bieden waar dat nodig is.

 

 

Patrick

Patrick heeft informatica gestudeerd in Nijmegen en is softwareontwikkelaar in hart en nieren. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van administratieve software. In diverse organisaties heeft hij bijgedragen aan, en de kwaliteit van software verbeterd in diverse sport & recreatie administratie softwarepakketten.

Historie

Conscribo is opgericht door André de Jong die in 2006 penningmeester was van informatica Studievereniging Thalia aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hier was het bijna een traditie dat elk jaar de penningmeester zijn eigen “boekhoudsysteem” maakte, van Excelsheets tot Visual basic applicaties. De reden hiervoor was dat niemand er nog in geslaagd was een pakket op de markt te vinden dat voldeed aan de eisen van een vereniging. Na deze conclusie maakte ook André een systeem, ditmaal online, om toegang en overdracht te vereenvoudigen.

Na enige tijd begonnen ook andere verenigingen het nut van een online boekhouding in te zien en werd er gevraagd of ze het systeem ook konden gebruiken. Zo ontstond in 2007 Conscribo (Wat los vertaald ‘opschrijven’ betekent).

Sindsdien is het pakket erg gegroeid, en door te blijven luisteren naar wensen van klanten bieden we nu een complete administratie.

Contactgegevens

Conscribo online boekhouden

Postadres:
Burg. Van Kempenstraat 2
5854 CA Bergen L

Bezoekadres:
Prinses Margrietstraat 31
5831 EZ Boxmeer

Telefoon: +31 (0) 24 3000 555
E-mail: info at conscribo.nl
Web: www.conscribo.nl
Kvk-nummer: 09197284
BTW-nummer: NL 001.772.070 B.86

Rekeninggegevens: Mail ons!

Stichting Garantie Continuïteit Conscribo

Postadres:
Vondellaan 30
3521 GH Utrecht
E-mail: sgcc at conscribo.nl

Waar staan we voor

Conscribo heeft een aantal principes waar ze bij alle facetten in haar organisatie rekening mee houdt:

Correctheid

De gegevens die u uit ons pakket haalt moeten correct zijn. Als dit niet zo is, heeft een boekhoudpakket geen waarde. We doen er dan ook alles aan dit ten alle tijden zo te laten zijn.

Beveiliging

Conscribo doet haar best om een zo robuust en veilig mogelijk product te leveren. Daarom worden er op verschillende niveaus maatregelen genomen om uw data veilig te houden en dataverlies te voorkomen.

Om u een beter beeld over de methode van data bescherming te geven hebben we een pagina data bescherming gewijd aan het omschrijven van deze bescherming.

Natuurlijk wordt ook de communicatie tussen uw computer en ons systeem beveiligd.

Privacy

In deze tijd van informatie delen, weet u bij veel bedrijven niet meer waar uw data precies is. Conscribo heeft daarom sinds het onstaan van het pakket in elke stap van haar ontwikkeling gekeken wat er met uw gegevens gebeurt. Conscribo maakt geen gebruik van dataopslag of systemen of softwarediensten van derden. Van deze website, de mails die u stuurt en ontvangt, tot de facturen die u in het pakket maakt, draait op fysieke servers van Conscribo geplaatst en beheerd door Conscribo, in een professioneel datacentrum. Dit zorgt er voor dat we helaas niet altijd de laatste snufjes kunnen aanbieden, maar zorgt er wel voor dat u weet waar uw data is. Daarnaast is uw data van u. Wij gebruiken deze niet, tenzij u ons hierom vraagt bij bijvoorbeeld een ondersteuningsvraag.

Bedankt!

Dank!

Naast Conscribo bestaat er de Stichting Garantie Continuïteit Conscribo. Deze kan bestaan dankzij de inzet van Niels Radstake en Benjamin de Jong. Bedankt!

Conscribo dankt zijn intuïtiviteit en functionaliteit aan de inbreng van haar gebruikers. Vooral in de beginfase is deze sterk gefundeerd door Gaby de VrijeEelco Versloot en Bram Vonk. Bedankt!

Onafhankelijke beveiligingstests zijn in het beginstadium van Conscribo onder andere uitgevoerd door Martijn Broenland en Emile Strijbos. Bedankt!

Aan het gebruik van Conscribo zijn een aantal voorwaarden verbonden. Bij het aangaan van een abonnement dient u deze in acht te nemen. U kunt de voorwaarden inzien door op de link hieronder te klikken:

Algemene voorwaarden.pdf . Deze zijn voor het laatst aangepast op 9 mei 2021.

Kunt u de algemene voorwaarden niet openen, neemt u dan via email contact op met Conscribo: info at conscribo.nl.

Op het moment dat u bij ons een overeenkomst sluit, krijgen we de rol van verwerker voor uw gegevens. U dient met alle verwerkers van gegevens van uw leden /klanten een verwerkersovereenkomst  te sluiten.

Zodra u een abonnement bij ons afsluit, sturen we u een gepersonaliseerde concept overeenkomst per post toe. Als u deze ondertekent en terugstuurt, is alles rond.

De conceptovereenkomst kunt u hier inzien: Concept verwerkersovereenkomst Conscribo

Privacy

Daarnaast slaat Conscribo, op het moment dat u een demonstratieadministratie of een overeenkomst afsluit gegevens op van uw organisatie in onze systemen. Hierbij registreren wij geen “herleidbare persoonsgegevens”.