Wie zijn wij

Wie zijn wij

Conscribo is een klein bedrijf met de ambitie om een degelijke administratie voor kleinere en grotere verenigingen bereikbaar te maken . Op dit moment bedienen we  rond de 700 klanten uiteenlopend van kleine Verenigingen van Eigenaars en ZZP-ers tot administratiekantoren en sportbonden. De nadruk van Conscribo ligt dan ook op flexibiliteit en eenvoud ten opzichte van lage kosten.

Wie zitten er achter het pakket?

Conscribo wordt ontwikkeld, onderhouden en ondersteund door de volgende mensen:

André

André is oprichter en ontwikkelaar van Conscribo. Als enige full-timer neemt hij het merendeel van de werkzaamheden voor zijn rekening. Met een passie voor softwareontwikkeling, beveiliging en privacy houdt hij zich voornamelijk met de technische kant van de onderneming

  Barbara

  Barbara houdt zich bezig met ondersteuning en de marketing van Conscribo. Met haar uitgebreide boekhoudkundige kennis, en haar organisatorisch talent, zorgt ze ervoor dat zowel wij als u meer uit Conscribo kunnen halen!

   Benjamin

   Benjamin houdt zich bezig met de bedrijfsstrategie en continuïteit van Conscribo. Zijn managementervaring zorgt ervoor dat Conscribo alhoewel klein, een gedegen organisatie kan zijn, in zowel bedrijfs- als software-architectuur. Ook is hij actief in de Stichting Garantie Continuïteit Conscribo en mede-eigenaar van zusteronderneming Doorbetalers.

    Mathijs

    Mathijs houdt zich bezig met ondersteuning en klanttevredenheid. Met zijn ervaring in verenigingsbesturen en uitgebreide kennis van het pakket, kan hij ondersteuning geven die precies aansluit op de beleving van de klant!

     Historie:

     Conscribo is opgericht door André de Jong die in 2006 penningmeester was van informatica Studievereniging Thalia aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hier was het bijna een traditie dat elk jaar de penningmeester zijn eigen “boekhoudsysteem” maakte, van Excelsheets tot Visual basic applicaties. De reden hiervoor was dat niemand er nog in geslaagd was een pakket op de markt te vinden dat voldeed aan de eisen van een vereniging. Na deze conclusie maakte ook André een systeem, ditmaal online, om toegang en overdracht te vereenvoudigen.

     Na enige tijd begonnen ook andere verenigingen het nut van een online boekhouding in te zien en werd er gevraagd of ze het systeem ook konden gebruiken. Zo ontstond in 2007 Conscribo (Wat los vertaald ‘opschrijven’ betekent).

     Sindsdien is het pakket erg gegroeid, en door te blijven luisteren naar wensen van klanten bieden we nu een complete administratie.

     Dit zijn onze contactgegevens:

     Conscribo online boekhouden

     Postadres:
     Gildekamp 2130
     6545KG Nijmegen

     Bezoekadres:
     Toernooiveld 100
     6525 EC Nijmegen

     Telefoon: +31 (0) 24 3000 555
     E-mail: info at conscribo.nl
     Web: www.conscribo.nl
     Kvk-nummer: 09197284
     BTW-nummer: NL 1513.25.169.B.02

     Rekeninggegevens: Mail ons!

     Stichting Garantie Continuïteit Conscribo

     Postadres:
     Vondellaan 30
     3521 GH Utrecht
     E-mail: sgcc at conscribo.nl

     Conscribo heeft een aantal principes waar ze bij alle facetten in haar organisatie rekening mee houdt:

     – Correctheid

     De gegevens die u uit ons pakket haalt moeten correct zijn. Als dit niet zo is, heeft een boekhoudpakket geen waarde. We doen er dan ook alles aan dit ten alle tijden zo te laten zijn.

     – Beveiliging

     Conscribo doet haar best om een zo robuust en veilig mogelijk product te leveren. Daarom worden er op verschillende niveaus maatregelen genomen om uw data veilig te houden en dataverlies te voorkomen.

     Het monitoren gebeurt via de tooling van Guardian 360, welke dagelijks een beveiligingscan op onze systemen uitvoert en mogelijke afwijkingen detecteert. Dit zorgt ervoor dat veel nieuwe exploits, verouderde versies van software en dergelijke snel gedetecteerd worden en worden gecorrigeerd.

     Om u een beter beeld over de methode van data bescherming te geven hebben we een pagina data bescherming gewijd aan het omschrijven van deze bescherming.

     Natuurlijk wordt ook de communicatie tussen uw computer en ons systeem beveiligd.

     -Privacy

     In deze tijd van informatie delen, weet u bij veel bedrijven niet meer waar uw data precies is. Conscribo heeft daarom sinds het onstaan van het pakket in elke stap van haar ontwikkeling gekeken wat er met uw gegevens gebeurt. Conscribo maakt geen gebruik van dataopslag of systemen of softwarediensten van derden. Van deze website, de mails die u stuurt en ontvangt, tot de facturen die u in het pakket maakt, draait op fysieke servers van Conscribo geplaatst en beheerd door Conscribo, in een professioneel datacentrum. Dit zorgt er voor dat we helaas niet altijd de laatste snufjes kunnen aanbieden, maar zorgt er wel voor dat u weet waar uw data is. Daarnaast is uw data van u. Wij gebruiken deze niet, tenzij u ons hierom vraagt bij bijvoorbeeld een ondersteuningsvraag.

     Onze voorwaarden

     Aan het gebruik van Conscribo zijn een aantal voorwaarden verbonden. Bij het aangaan van een abonnement dient u deze in acht te nemen. U kunt de voorwaarden inzien door op de link hieronder te klikken:

     Algemene_voorwaarden.pdf . Deze zijn voor het laatst aangepast op 14 maart 2016.

     Kunt u de algemene voorwaarden niet openen, neemt u dan via email contact op met Conscribo: info at conscribo.nl.

     Dank!

     De co-location van Conscribo apparatuur in het datacentrum wordt mogelijk gemaakt door Hexon b.v.. Bedankt!

     Naast Conscribo bestaat er de Stichting Garantie Continuïteit Conscribo. Deze kan bestaan dankzij de inzet van Niels Radstake en Benjamin de Jong. Bedankt!

     Conscribo dankt zijn intuïtiviteit en functionaliteit aan de inbreng van haar gebruikers. Vooral in de beginfase is deze sterk gefundeerd door Gaby de Vrije, Eelco Versloot en Bram Vonk. Bedankt!

     Onafhankelijke beveiligingstests zijn onder andere uitgevoerd door Martijn Broenland en Emile Strijbos. Bedankt!

     Wat Conscribo gebruikers over ons schrijven: