Handleiding

Handleidingen kennisbank

  /  Handleiding   /  Conscribo algemeen   /  Algemeen gebruik

  Het homescherm


Het startscherm kunt u altijd bereiken door linksboven op de link 'Naar startscherm' te klikken, of indien u een ander startscherm heeft, in het menu naar 'Homescherm' te gaan.

HomeScreen.png


Het startscherm dient als een Dashboard van uw administratie. Het idee achter het startscherm is dat u hier in 1 blik een overzicht ziet van hoe uw administratie er voor staat, en dat u door u veel voorkomende zaken eenvoudig kunt uitvoeren.

Linksboven ziet u een korte versie van de resultatenrekening en de balans (1) U kunt de informatie die u hier ziet eenvoudig zelf aanpassen door op de knop 'weergaveinstellingen' te klikken (2). U kunt nu rekeningen toevoegen en verwijderen die u wel of niet wilt zien in dit overzicht, en kiezen welke informatie u hiervan wilt zien.

Rechtsboven ziet u de openstaande transacties(3). Dit zijn alle niet afgehandelde (openstaande) boekregels gegroepeerd per rekening en datum. U kunt ook hier met behulp van de weergaveinstellingen aanpassen welke rekeningen u hier wilt zien, en hoe u het overzicht wilt groeperen.

Onder de financiële informatie vindt u links naar opgeslagen overzichten en acties (4). Deze worden hier geplaatst op het moment dat u in een onderdeel een 'Opgeslagen weergave' opslaat.