Handleiding

Handleidingen kennisbank

  /  Handleiding   /  Conscribo algemeen   /  Algemeen gebruik

  Wachtwoord vergeten


Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u uw wachtwoord kwijtraakt. In Conscribo kunt u instellen dat wachtwoorden voor gebruikers in uw administratie, kunnen worden 'gereset' via e-mail.

Vergeten wachtwoord opvragen in of uitschakelen


Op het moment dat u als beheerder bent ingelogd, gaat u in het menu naar Instellingen > Gebruikers en beveiliging. Hier ziet u de volgende instelling:

wachtwoord_herstellen_mail.png


Hier kunt u de optie "Vergeten wachtwoord via e-mail kunnen herstellen" (1) aan of uit zetten.

Indien u uw wachtwoord wilt kunnen opvragen dient u voor alle gebruikers die hier gebruik van kunnen maken het e-mailadres in te stellen. Als beheerder kunt u dit bij elke gebruiker doen. Elke gebruiker kan dit ook zelf bij 'Uw gegevens'.

Vergeten wachtwoord opvragen

Op het moment dat u de reset service heeft ingesteld ziet u op uw persoonlijke loginpagina in het menu de link Inloggen > Wachtwoord vergeten. U kunt uw eigen loginpagina vinden door bij de Algemene loginpagina uw accountnaam in te vullen.

Vul hier het door u ingestelde e-mail adres in om het wachtwoord te kunnen wijzigen.

Ik heb de wachtwoord reset service niet aanstaan maar ben toch mijn wachtwoord kwijt!


Op het moment dat u beheerder bent van de administratie, neem dan per e-mail contact op met support at conscribo.nl. Wij kunnen onder strikte voorwaarden een nieuwe gebruiker aanmaken.
Op het moment dat u geen beheerder bent, kan alleen de beheerder uw wachtwoord aanpassen. Neem met deze beheerder contact op.