Handleiding

  Wachtwoord vergeten


Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u uw wachtwoord kwijtraakt. In Conscribo kunt u instellen dat wachtwoorden voor gebruikers in uw administratie, kunnen worden 'gereset' via e-mail.

Vergeten wachtwoord opvragen in of uitschakelen


1. Op het moment dat u als beheerder bent ingelogd, gaat u in het menu naar 'Overig', 'Configuratie', en vervolgens naar het tabblad 'Gebruikers en beveilging'. Hier ziet u het scherm:

wachtwoord_herstellen_mail.png


Hier kunt u de optie "Vergeten wachtwoord' via e-mail kunnen herstellen" (1) aan of uit zetten.

2.Indien u uw wachtwoord wilt kunnen opvragen dient u voor alle gebruikers die hier gebruik van kunnen maken het e-mailadres in te stellen. Dit doet u op het moment dat u geen beheerder bent voor uzelf in het menu onder het menu 'Overig', 'Uw gegevens'.

Indien u wel beheerder bent kunt u de e-mail adressen van de gebruikers instellen in het menu 'Overig', 'Configuratie' door op het tabblad 'Gebruikers & groepen' in de details van de gebruiker een e-mailadres in te vullen.

Vergeten wachtwoord opvragen

Op het moment dat u de reset service heeft ingesteld ziet u op uw loginpagina in het menu de link 'Inloggen' > Wachtwoord vergeten.

Vul hier het door u ingestelde e-mail adres in om het wachtwoord te kunnen wijzigen.

Ik heb de wachtwoord reset service niet aanstaan maar ben toch mijn wachtwoord kwijt!


Op het moment dat u beheerder bent van de administratie, neem dan per e-mail contact op met support at conscribo.nl. Op het moment dat u geen beheerder bent, kan alleen de beheerder uw wachtwoord aanpassen. U dient op dat moment een mail te sturen naar uw beheerder.