Conscribo aanraden bij een andere vereniging? Daar krijg je wat voor terug.

Ben je blij met ons pakket? Vertel het aan andere verenigingen! Als ze ook klant worden, krijgen zowel jij als de nieuwe vereniging 3 maanden gratis. Een win-win situatie voor iedereen, maar dat is nog niet alles. Voor je eigen inspanningen om een andere vereniging te werven krijg je ook nog eens persoonlijk een Bol.com bon t.w.v. €25. Hieronder lees je hoe het precies werkt.

1. Vertel het door.

Ben je blij met ons pakket en ken je andere verenigingen die wel wat hulp bij hun boekhouding kunnen gebruiken? Draag dan Conscribo aan.

2. Klant worden.

Wordt de aangedragen vereniging uiteindelijk klant bij Conscribo? Dan krijgen zowel jij als de nieuwe vereniging 3 maanden gratis. Hiervoor is in het inschrijfformulier een aparte sectie. Bij ‘wie heeft je aangedragen’ vult de nieuwe vereniging hier jouw achternaam en verenigingsnaam in.

3. Gratis maanden en Bol.com bon

Zodra de inschrijving is gedaan, wordt er met beide partijen contact opgenomen. De nieuwe vereniging krijgt 3 maanden gratis na hun demoperiode. Jouw eigen vereniging krijgt ook 3 maanden gratis én als persoonlijk bedankje krijg je een waardebon van Bol.com t.w.v. €25.

Actievoorwaarden:

  • Deze referral actie is geldig voor bestaande Conscribo klanten die een andere vereniging aandragen als nieuwe klant.
  • De nieuwe vereniging mag niet eerder klant zijn geweest van Conscribo.
  • De referral actie is niet van toepassing op bestaande leads of klanten die al in gesprek zijn met Conscribo op het moment van doorverwijzing.
  • Gratis maanden en Bol.com bonnen worden uitgekeerd nadat de nieuwe vereniging daadwerkelijk klant is geworden van Conscribo.
  • Partners van Conscribo met samenwerkingsovereenkomsten / andere kortingsregelingen  zijn uitgesloten van deelname.
  • Conscribo behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden te wijzigen of de actie op elk moment te beëindigen.

Door deel te nemen aan de referral actie ga je akkoord met deze actievoorwaarden.