Bestandsbeheer

Bestandsbeheer

>> Terug

Om je administratie compleet te maken, moet de mogelijkheid bestaan om bestanden toe te kunnen voegen als bewijzen of andere functies. Hier hebben we in het Conscribo het bestandsbeheer voor. Daar worden alle bestanden opgeslagen, als bijvoorbeeld facturen, maar is het ook mogelijk om zelf mappen aan te maken en bestanden te uploaden.

Alle bestanden worden ingedeeld in mappen. Dit overzicht vindt u terug in het bestandsbeheer. Het is toegestaan de mapstructuur naar eigen wens aan te passen en zelf mappen en bestanden aan het bestand toe te voegen.

Het uploaden van bestanden gaat eenvoudig via het gedeelte waarin staat ‘sleep bestanden naar hier’. U kunt vanaf uw computer de te uploaden bestanden daarnaartoe slepen. Ook is het mogelijk om op dat vlak te klikken en opent er een popup waarin u de bestanden kunt selecteren.

Om een boeking te kunnen verduidelijken of misschien verdedigen, kan het helpen om een bestand of afbeelding aan de boeking te koppelen. Dan zijn de gekoppelde bestanden beschikbaar in het journaal en boekingsdetails en zijn de bewijsstukken snel en eenvoudig in te zien.

Elk bestand is te verplaatsen naar een andere map in het bestandsbeheer. Dat is te doen door het bestand te selecteren en te klikken op verplaatsen. Dat toont een nieuwe dialog waarin je kan aangeven naar welke map het verplaatst dient te worden.

Alle mappen en bestanden zijn te verwijderen als je deze niet meer nodig hebt. Daarvoor ga je naar het bestandsbeheer en druk je op het rode verwijder icoontje aan het begin van de regel. Op het moment dat je de bestanden verwijderd, zal deze verplaatst worden naar de map prullenbak. Als je ze daaruit verwijderd, zijn ze niet meer terug te krijgen.

https://www.conscribo.nl/wp-content/plugins/conscribo_manual/img/bestanden_verwijderen.png