Bestanden aan relaties koppelen

Extra informatie

Conscribo

Ondersteuningsonderwerpen

Bestanden aan relaties koppelen

Om je administratie compleet te maken, moet de mogelijkheid bestaan om bestanden toe te kunnen voegen als bewijzen of andere functies. Hier hebben we in het Conscribo het bestandsbeheer voor. Daar worden alle bestanden opgeslagen, als bijvoorbeeld facturen, maar is het ook mogelijk om zelf mappen aan te maken en bestanden te uploaden.

Voordat er bestanden aan relaties gekoppeld kunnen worden, dient er eerst een gegevensveld aanwezig te zijn die dit kan bijhouden. Bij de gegevensvelden zijn er twee mogelijkheden, een veld voor bestand of een map met bestanden.

Als u een gegevens veld hebt voor een bestand, kunt u deze goed gebruiken voor bijvoorbeeld pasfoto’s. Deze afbeelding is ook zichtbaar te maken in het relatiebeheer overzicht en kan er als volgt uit zien:

Als u bij de relaties een map met bestanden heeft ingericht en daar wat bestanden in heeft geplaatst, is in het relatiebeheer zichtbaar hoeveel bestanden er aan een relatie zijn gekoppeld. Door op die link met aantal bestanden te klikken komt u in de persoonlijke map van de relatie om de bestanden voor deze relatie te beheren.