Regeling

Regeling voor verenigingen die zijn aangesloten bij Scouting Nederland

Sinds september 2020 heeft Conscribo in samenwerking met Scouting Nederland een kortingsregeling voor bij Scouting Nederland aangesloten verenigingen en stichtingen.

Regeling voor verenigingen die zijn aangesloten bij Scouting Nederland

Via deze regeling is het voor lidverenigingen mogelijk om tegen 20% korting gebruik te maken van Conscribo producten.

Je kunt meer over deze en andere regelingen voor scoutingverenigingen lezen op de Groepsvoordeel pagina van Scouting Nederland !

Tarieven Conscribo via deze regeling

 • Omschrijving
 • Lite

 • € 8,76

  per maand

 • Een financiële administratie en eenvoudige ledenadministratie voor verenigingen tot 250 leden
 • Conscribo

 • € 14,36

  per maand

 • Een financiële administratie en ledenadministratie voor verenigingen tot 600 leden inclusief BTW administratie en facturatie.

(Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW)

 

Abonnement afsluiten via deze regeling

Maakt uw vereniging nog geen gebruik van Conscribo, en u wilt een abonnement op Conscribo in combinatie met deze regeling nemen, dan kunt u dit op dit moment doen door bij het aanvragen van een abonnement bij de opmerkingen te vermelden dat u gebruik wilt maken van de “Scouting Nederland regeling”

Bestaand abonnement overzetten naar deze regeling

Conscribo heeft besloten de kortingsregeling automatisch op alle aangesloten verenigingen toe te passen. U hoeft hiervoor dus niets te doen. Krijgt u de korting niet verrekend op uw factuur maar denkt u dat u wel aanspraak hierop kunt maken, neem dan contact op met Conscribo. Let op: Deze regeling geldt niet in combinatie met eventuele andere kortingsregelingen. Conscribo past in dit geval de voor u meest voordelige kortingsregeling toe.

Administratie inrichten

In overleg met Scouting Nederland hebben we een handleiding ontwikkeld wat u als scouting vereniging kan helpen om Conscribo in te richten, zodat het overeenkomt met uw eigen situatie. Dat hebben wij geschreven op de volgende handleidingpagina: Administratie inrichten – Scouting.

Voor extra informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, zodat wij u verder kunnen helpen.

Workshops

In samenwerking met Scouting Nederland houden we regelmatig (en in ieder geval jaarlijks) workshops voor penningmeesters. Hierin gaan we in op invulling van het penningmeesterschap, hoe een boekhouding in het algemeen werkt en diverse basisprincipes. Daarnaast besteden we tijd aan hoe dit in Conscribo werkt, en ook hoe er het eenvoudigst gekoppeld met Scouting online (SOL) gewerkt kan worden.

Heb je vragen?

Plan een telefonisch overleg
of e-mail info at conscribo.nl