Wijzigings inzicht

Extra informatie

Conscribo

Inzicht in de wijzigingen

In ons systeem moedigen we aan om dat met meerdere bestuursleden of gebruikers samen te werken in het gehele pakket. Zo kan een secretaris toegang hebben tot (alleen) het relatiebeheer, de voorzitter inzicht krijgen in de financiën zonder wijzigingen te mogen doen en wilt u als de beheerder inzicht hebben in wat iedereen in de administratie doet. Conscribo kent diverse modules om de wijzigingen bij te houden.

Transacties zijn niet altijd in één keer goed. Wij gaan er zelfs vanuit dat de boekingen zo nu en dan verplaatst moeten worden naar een andere rekening, een relatie niet helemaal goed is benoemd of misschien toch extra duidelijkheid gegeven kan worden door de omschrijving aan te passen. Als je met meerdere mensen werkt over de diverse boekingsperioden, of eventueel in dezelfde boekingsperiode, dan wil je graag weten wanneer er iets is aangepast en eventueel door wie.
Conscribo houdt al deze wijzigingen bij. Onderin elk transactiescherm heb je de link ‘Bekijk wijzigingshistorie..’. Hier wordt bijgehouden wanneer, wie, welke wijzigingen heeft doorgevoerd.

Het relatiebeheer wordt meestal door meerdere personen beheerd. Ook hierbij wil je graag bijhouden wanneer er bij een relatie iets gewijzigd is, wanneer de relatie is toegevoegd of is toegevoegd aan relatiegroepen. Dit wordt voor alle relaties bijgehouden om jullie deze inzicht te geven.

In Conscribo worden de activiteiten van alle gebruikers bijgehouden. Zo kan er achterhaald worden welke gebruiker welke handeling heeft uitgevoerd. Zo behoud je als beheerder van het account inzicht in wat er op in het account gebeurt is.