Wij zijn Conscribo

Conscribo boekhoudprogramma voor verenigingen: de boekhouding vereniging software voor elke vereniging.

ALL-IN €17,95 PER MAAND

Verenigingsbestuurders zijn enorm geholpen met een online administratie die echt aansluit op de behoeftes van een vereniging. De meeste online boekhouding is gericht op bedrijven maar Conscribo heeft speciaal voor verenigingen een boekhouding vereniging software ontwikkeld. Met deze boekhouding vereniging software weet u direct hoe de vereniging ervoor staat. De resultatenrekening en balans kunt u met één druk op de knop zien. Conscribo is ontworpen en gemaakt voor en door verenigingsbestuurders en dat merkt u. Onze boekhouding vereniging software kan samen met ander bestuurders gebruikt worden zodat u niet meer van één persoon afhankelijk bent.

Met een speciaal programma vereniging boekhouding is het heel eenvoudig om uw administratie op orde te houden. U kunt kiezen uit diverse varianten: Conscribo lite (volledige boekhouding met ledenadministratie voor kleinere verenigingen tot 250 leden), Conscribo (volledige administratie met facturatie en e-mailing voor verenigingen tot 600 leden) en Volume Module (extra uitbreiding). Met de boekhouding vereniging software zijn er veel mogelijkheden. U kunt de btw administratie voeren, bankbestanden importeren, een begroting per boekingsperiode opstellen en volgen, facturen maken, de resultatenrekening en balans altijd in één klik opvragen en nog veel meer!

Twijfel je nog?

Conscribo is er voor kleine en grotere verenigingen

✓ Tot 250 leden
✓ Duidelijk overzicht van de administratie
✓ Gratis telefonische helpdesk
✓ €10,95 per maand (ex. btw)
✓ Programma naar eigen wensen inrichten

✓ Tot 600 leden  (Uitbreidbaar!)
✓ Duidelijk overzicht van de administratie
✓ Gratis telefonische helpdesk
✓ €17,95 per maand (ex. btw)
✓ Personalisatie van documenten
✓ Extra facturatiemogelijkheden
✓ Scan en herken functie voor bonnetjes
 10000 E-Mails per jaar

Meer dan 600 leden? Ontdek de Volume module.

Veel ervaring met boekhouding vereniging software

Sinds 2009 maakt het softwarebedrijf uit Nijmegen online administratie software speciaal voor verenigingen. Met onze deskundigheid en ervaring hebben wij al veel verenigingen, ZZP’ers, administratiekantoren en sportbonden kunnen helpen met onze vereniging boekhouding. Het is onze ambitie om een degelijke administratie voor kleinere en grotere verenigingen bereikbaar te maken. De taak van de penningmeester wordt met onze online administratiesoftware een stuk eenvoudiger. Met behulp van functies als bankimport, scan & herken, onze bonnetjes app en de berichten inbox kan de penningmeester de boekhouding snel verwerken. In Conscribo werken de boekhouding, ledenadministratie en mailing nauw samen en daar heeft u op alle mogelijke manieren profijt van.

Boekhouding vereniging software blijft groeien

De vereniging boekhouding is ontworpen door de penningmeester van de informatica studievereniging Thalia aan de Radboud Universiteit omdat hij een perfect systeem voor zijn eigen vereniging wilde. Andere vereniging wilden deze vereniging boekhouding ook gebruiken en zo ontstond Conscribo. Met de feedback van inmiddels meer dan 1000 verenigingen, scholen, stichtingen, kerken en andere organisaties maken we het pakket elke dag een stukje beter. Wij blijven luisteren naar de wensen van onze klanten! Denkt u dat onze online administratie software ook iets voor uw vereniging is? Wij bieden u de mogelijkheid om het 21 dagen gratis uit te proberen. Uw administratie op orde houden kost geen enkele moeite met de online administratie van Conscribo!

Partners van Conscribo