Boekhouding vereniging software

Conscribo boekhoudprogramma voor verenigingen: de boekhouding vereniging software voor elke vereniging.

Verenigingsbestuurders zijn enorm geholpen met een online administratie die echt aansluit op de behoeftes van een vereniging. De meeste online boekhouding is gericht op bedrijven maar Conscribo heeft speciaal voor verenigingen een boekhouding vereniging software ontwikkeld. Met deze boekhouding vereniging software weet u direct hoe de vereniging ervoor staat. De resultatenrekening en balans kunt u met één druk op de knop zien. Conscribo is ontworpen en gemaakt voor en door verenigingsbestuurders en dat merkt u. Onze boekhouding vereniging software kan samen met ander bestuurders gebruikt worden zodat u niet meer van één persoon afhankelijk bent. Met een speciaal programma vereniging boekhouding is het heel eenvoudig om uw administratie op orde te houden. U kunt kiezen uit diverse varianten: Conscribo lite (volledige boekhouding met ledenadministratie voor kleinere verenigingen tot 250 leden), Conscribo (volledige administratie met facturatie en e-mailing voor verenigingen tot 600 leden) en Volume Module (extra uitbreiding). Met de boekhouding vereniging software zijn er veel mogelijkheden. U kunt de btw administratie voeren, bankbestanden importeren, een begroting per boekingsperiode opstellen en volgen, facturen maken, de resultatenrekening en balans altijd in één klik opvragen en nog veel meer!

Natasja, Fiducie VVE Beheer   “Zeker het financiële gedeelte werkt voor onze VVE’s heel goed. Het bijwerken van administraties gaat heel snel. Daarmee ben ik echt blij!”

Meer informatie over de Conscribo producten

Bekijk de pakketten!
Bekijk de Conscribo online pakketten voor verenigingen en probeer deze gratis uit!
De Conscribo boekhouding is het hart van een Conscribo administratie. In elke variant van ons pakket is het mogelijk om uw administratie zeer goed op orde te krijgen
Conscribo Lite Volledige boekhouding met ledenadministratie
Conscribo Volledige administratie met facturatie en e-mailing
Volume Module Extra uitbreiding

Heb je vragen?

Plan een telefonisch overleg
of e-mail info at conscribo.nl

U kunt in ons boekhoudpakket:

Veel ervaring met boekhouding vereniging software

Sinds 2009 maakt het softwarebedrijf uit Nijmegen online administratie software speciaal voor verenigingen. Met onze deskundigheid en ervaring hebben wij al veel verenigingen, ZZP’ers, administratiekantoren en sportbonden kunnen helpen met onze vereniging boekhouding. Het is onze ambitie om een degelijke administratie voor kleinere en grotere verenigingen bereikbaar te maken. De taak van de penningmeester wordt met onze online administratiesoftware een stuk eenvoudiger. Met behulp van functies als bankimport, scan & herken, onze bonnetjes app en de berichten inbox kan de penningmeester de boekhouding snel verwerken. In Conscribo werken de boekhouding, ledenadministratie en mailing nauw samen en daar heeft u op alle mogelijke manieren profijt van.

Boekhouding vereniging software blijft groeien

De vereniging boekhouding is ontworpen door de penningmeester van de informatica studievereniging Thalia aan de Radboud Universiteit omdat hij een perfect systeem voor zijn eigen vereniging wilde. Andere vereniging wilden deze vereniging boekhouding ook gebruiken en zo ontstond Conscribo. Met de feedback van inmiddels meer dan 1000 verenigingen, scholen, stichtingen, kerken en andere organisaties maken we het pakket elke dag een stukje beter. Wij blijven luisteren naar de wensen van onze klanten! Denkt u dat onze online administratie software ook iets voor uw vereniging is? Wij bieden u de mogelijkheid om het 21 dagen gratis uit te proberen. Uw administratie op orde houden kost geen enkele moeite met de online administratie van Conscribo!

Uitstekend

4.7 out of five star rating on Trustpilot
Onze reviews met 4 en 5 sterren
5 out of five star rating on Trustpilot
Uiterst tevreden met het Conscribo…
Uiterst tevreden met het Conscribo ledenpakket. Eenvoudig zelf velden toevoegen/verwijderen in de ledenadministratie en evenals het innen van gelden via incasso of als'losse' betaling. Ook uitgebreide export-mogelijkheden naar o.a. Excel.
PHG en Stichting Oktober44
Putten
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
VVE uit Harderwijk
Heel erg gebruiksvriendelijk, de 'schil' is super (het bevat wat je nodig hebt) en je kunt daarbinnen van alles zelf aanpassen, en dat werkt intiutief, en als je er niet zelf/snel uitkomt, kun je eenvoudig de handleiding online raadplegen.
Als VVE hadden we de financiële- en ledenadministratie in Excel en zijn nu volledig over op Conscribo. Dat maakt het minder kwetsbaar (geen losse documenten meer), minder persoonsafhankelijk en je hebt alles op één plek. Het contact met Conscribo is zeer prettig van toon, behulpzaam bij vragen, men weet waarover men spreekt. Bonnetjes-app werkt ook goed, email van facturen vanuit het programma gaat zeer eenvoudig. U leest het (in en tussen de regels al), wij zijn blij met dit programma en bevelen dit aan!
Lees meer
4 out of five star rating on Trustpilot
De Fenix tuinvereninging.
Was even wennen, maar ben zeer tevreden. Slechts even zoeken en is gelukt, naar afboeken Debiteuren verschillen. Verder geen op-of aanmerkingen.
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Werkt super klantvriendelijk
Werkt super klantvriendelijk. Je hebt de administratie en de ledenadministratie in 1.
Een aanbeveling voor verenigingen
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Goede koppeling ledenadministratie
Met de koppeling met de ledenadministratie kun je snel je contributiefacturen maken. hij rekent onze contributiehoogte per lid zelf uit!
Lees meer
4 out of five star rating on Trustpilot
Overzichtelijk
Overzichtelijk, gunstig geprijsd en stabiel. Geen poespas, gewoon goede boekhoudsoftware.
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Werkt fijn
Zo fijn! Maakt het leven van een penningmeester een stuk makkelijker, zeker voor de onervaren PM.
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Fantastisch systeem
Fantastisch systeem. Ik was totaal vastgelopen met een ander pakket, en werk nu ruim een jaar met Conscribo. Mede dankzij de goede documentatie werkt dat echt zo heerlijk simpel. Het oogt duidelijk wat gedateerd, waar ze aan gaan werken lees ik in de nieuwsbrief, maar functioneel is het perfect.
Lees meer
4 out of five star rating on Trustpilot
Zeer degelijk
Betrouwbaar, degelijk, goede prijs/kwaliteit. Onze stichting is tevreden. Vergt wel kennis van administreren, maar dat lijkt me sowieso wel nuttig voor penningmeesters!
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Erg handig
Erg handig: importeren bankafschriften, automatisch wegboeken daarvan, meerdere mensen kunnen boeken of data bekijken, zoals een kascommissie. Ik ben erg blij.
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Tevreden over incassomodule
Wij werken al meer dan 5 jaar met Conscribo voor de financiële administratie van onze kerk. We zijn zeer tevreden. Vooral de incassomodule werkt zeer makkelijk en snel. Wij werken met maandelijkse incasso's van vaste bedragen.
Piet van Keulen, penningmeester Baptistengemeente Op Doortocht Ede
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Tevreden over Conscribo
We werken nu, als ondernemersvereniging, een jaar met Conscribo. In het begin was het even wennen en soms lastig (zoals elk nieuw programma). We hadden de helpdesk regelmatig nodig, maar gelukkig namen ze daar alle tijd voor. Tot nu toe zijn we heel tevreden en het is makkelijk om de leden- en de financiële administratie in één pakket te hebben.
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Schot in de roos voor kerkelijke gemeente
We hebben als kerkelijke gemeente nu een paar maanden Conscribo en zijn zeer enthousiast over de snelheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak van deze boekhoudtool tegen een echte mooie prijs. Complimenten aan team van Conscribo dat dit beschikbaar is, in dit segment waar de administraties weliswaar overzichtelijk zijn qua grootte, maar betrouwbaarheid essentieel is. Bij complexere eisen kan het misschien niet altijd mee, maar voor onze gemeente van 300 leden is het meer dan compleet. Support is snel en vriendelijk. Ik kan het echt aanbevelen
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Sinds 2011 maken wij als ZZP-vereniging gebruik van Conscribo…
Sinds 2011 maken wij als ZZP-vereniging gebruik van Conscribo en zijn zeer tevreden. Alles online en overdracht van penningmeesterschap is hierdoor eenvoudig. Naast financiële overzichten biedt Concribo ook goede tools voor de ledenadministratie en de facturatie/ automatische incasso. Daarbovenop komt dat de telefonische hulp toegankelijk is en er wordt met je meegedacht.
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Zeer uitgebreid pakket
Zeer uitgebreid pakket! Het is goedkoop tegenover wat je krijgt. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, veel meer dan bij andere boekhoud systemen. Ook is de helpdesk zeer vriendelijk, makkelijk te bereiken en neemt de tijd om je te helpen.
Mijn enige opmerking is: omdat het een boekhoudingssysteem is met veel verschillende opties is de stap om het te begrijpen lastiger, dit kan in het begin voor moeilijkheden zorgen, maar zoals ik al eerder vertelde: "de helpdesk zeer vriendelijk, makkelijk te bereiken en neemt de tijd om je te helpen" hierdoor is het geen probleem dat het pakket wat lastiger is!
Lees meer
4 out of five star rating on Trustpilot
Blij met feedback
Ze zijn altijd blijf met feedback op de software en site.
Goede telefonische hulp!
Lees meer
4 out of five star rating on Trustpilot
Goed krachtig pakket zonder te veel poespas
...precies wat ik voor de judovereniging nodig heb. Wanneer goed bijgehouden wordt door penningmeester, is het een makkie om verslag uit te brengen naar het bestuur.
De ondersteuning per email is ook prima!
Er mag naar mijn mening wat meer actief gebruik worden gemaakt van het forum ( van leden door leden) maar van de andere kant...als iets loopt zijn er weinig vragen.....
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Zéér tevreden gebruiker van Conscribo
Niet verder kijken, dat heb ik al gedaan 🙂 Dit is veruit de beste optie voor verenigingen met een uitstekende ondersteuning via telefoon en e-mail !
Na demo per 1-9-2016 gestart met advanced versie. Dit biedt alles wat wij nodig hebben, wij zijn een vereniging met ongeveer 100 leden.
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Dé online totaaloplossing voor een vereniging
Na een maand lang Conscribo gratis te kunnen uitproberen waren wij als vereniging overtuigd dat deze online totaaloplossing alles biedt wat wij nodig hebben. Het is eenvoudig in gebruik en heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. Daarbij is de gratis helpdesk een uitkomst mocht je onverhoopt ergens niet uit komen.
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Een goede samenhang tussen financiën en relatiebeheer.
Prima systeem en ondersteuning van zowel de penningmeester als de secretaris. Eerstgenoemde heeft wat meer finctionalteit dan de laatste. De secretaris zou net als de penningmeester ook mutaties moeten kunnen zien, maar daar wordt volgens zeggen aan gewerkt. Ondersteuning via telefoon vlogend afspraak en via email en een gemodereerd forum. Is onderdeel van het abonnement. Oh ja: online systeem, toegankelijk via laptop, iPad en iPhone. Aanrader boven boekhoudpakket door gemeenschappelijk gebruik van ledenbestand bij vereniging.
Lees meer