Boekhouding stichting

Regel uw administratie stichting met het #1 boekhoudprogramma voor stichtingen!

Ben je bestuurslid van een stichting en ben je niet tevreden over de boekhouding stichting? Wil je graag meer inzicht in de financiële situatie en zoek je een goed boekhoudprogramma voor stichting? De boekhouding stichting is het hart van de administratie van een vereniging of stichting en dat moet goed op orde zijn. Conscribo biedt online administratiesoftware waar bestuursleden van stichtingen blij van worden. Het is een toegankelijk pakket voor alle bestuursleden zodat alles niet meer op het bordje van één bestuurslid ligt. Met de boekhoudsoftware voor stichting van Conscribo voorkom je dat bij uitval van die ene persoon niemand meer weet hoe het zit. Met het boekhoudprogramma voor stichting hebben alle bestuursleden direct inzicht in de staat van de financiën wat de transparantie ten goede komt en er eerder bijgestuurd kan worden als zaken fout dreigen te gaan. De ambitie van Conscribo is om een degelijke administratie voor stichting bereikbaar te maken voor verenigingen en stichtingen bereikbaar te maken. Conscribo is opgezet door een voormalige penningmeester van een vereniging. Daarom voldoet ons pakket boekhouding stichting volkomen aan de eisen van elke vereniging en stichting.
Lodi, Nijmeegs Studentenorkest Alphons Diepenbrock   “De boekhouding bijwerken werkt goed met bankafschriften inlezen en ik heb goed overzicht in de financiën”

Meer informatie over de Conscribo producten

Bekijk de pakketten!
Bekijk de Conscribo online pakketten voor verenigingen en probeer deze gratis uit!
De Conscribo boekhouding is het hart van een Conscribo administratie. In elke variant van ons pakket is het mogelijk om uw administratie zeer goed op orde te krijgen
Conscribo Lite Volledige boekhouding met ledenadministratie
Conscribo Volledige administratie met facturatie en e-mailing
Volume Module Extra uitbreiding

Heb je vragen?

Bel direct 024-3000555
of e-mail info at conscribo.nl

U kunt in ons boekhoudpakket:

Boekhouding stichting combineren met complete administratie

De boekhouding van stichting of vereniging is een andere manier van een boekhouding voeren dan de boekhouding van een bedrijf. Conscribo biedt online administratie software voor verenigingsbestuurders. De administratie van stichting wordt met een online boekhoudprogramma voor stichting veel inzichtelijker. U kunt met één druk op de knop een volledige resultatenrekening en balans zien. Een boekhoudprogramma stichting van Conscribo is speciaal gemaakt voor verenigingen en stichtingen. Het is een pakket dat iedereen begrijpt en dat echt aansluit op de behoeftes van de vereniging. In onze boekhoudsoftware voor stichting kun je met meerdere gebruikers samen werken. Er zijn veel mogelijkheden met het programma online boekhouden stichting. Zo kun je bankbestanden importeren, een begroting per boekingsperiode opstellen en volgen, facturen maken en digitaal versturen, btw administratie voeren, declaraties opslaan bij de boekingen en nog veel meer. De stichting boekhouding, ledenadministratie en mailing vormen met elkaar één geheel. Het is ontworpen en gemaakt door verenigingsbestuurders en dat merkt u!

Boekhouding stichting werkt snel en eenvoudig

De taak van de penningmeester wordt met online boekhouden voor stichting veel eenvoudiger. De boekhoudsoftware voor stichting van Conscribo helpt u de boekhouding snel te verwerken met allerlei handige functies. Met het contributiesysteem dat ook onderdeel is van het boekhoudprogramma voor stichting en zo is ingericht dat gegevens uit de ledenadministratie worden gebruikt om automatisch contributies te berekenen, is het berekenen van contributies en het innen ervan een stuk makkelijker. Ook de berichteninbox hoort tot het boekhoudprogramma stichting en is het heel simpel om contact met alle leden te houden. Mails versturen naar een selectie van leden is slechts een simpele handeling. De Conscribo stichting boekhouding is het hart van een Conscribo administratie stichting en uw vereniging of stichting zal met een boekhoudpakket de boekhouding moeiteloos op orde worden gehouden.

Boekhouding stichting gemaakt door penningmeester

Het was de penningmeester van de informatica studievereniging Thalia aan de Radboud Universiteit in Nijmegen die een perfect systeem voor zijn eigen boekhouding stichting maakte. Andere verenigingen zagen het voordeel van dit online boekhoudsysteem en wilden het systeem ook gebruiken. Zo ontstond in 2007 Conscribo. Sindsdien maken veel verenigingen gebruik van deze online administratie software. Het pakket blijft groeien omdat men bij Conscribo steeds is blijven luisteren naar de wensen van de klanten. Daarom kunnen we u nu een complete administratie aanbieden. Bekijk de Conscribo online pakketten voor stichtingen en verenigingen en probeer deze gratis uit. Wij zijn van mening dat je besturen samen doet en met onze pakketten is dat mogelijk!