Bond administratie

Een administratie- en boekhoudpakket gemaakt voor (vak)bonden

Is de administratie van jouw vereniging onsamenhangend? Wil je graag een online bond administratie waarin de boekhouding, de ledenadministratie en mailing één geheel vormen? Dan biedt de online administratiesoftware van Conscribo uitkomst. Conscribo heeft de ambitie om een degelijke administratie voor kleinere en grotere verenigingen bereikbaar te maken. Hoe vaak gebeurt het niet dat één persoon van de vereniging de administratie beheert en er niemand anders is die weet hoe het zit? Met een Conscribo administratiesysteem voorkom je dat er erg veel terecht komt op het bordje van één bestuurslid en dat bij uitval van dit bestuurslid er anderen zijn die dit over kunnen nemen. Er kunnen namelijk een onbeperkt aantal gebruikers inloggen in Conscribo zodat iedereen snel overzicht heeft in de financiën, de ledenadministratie en mail-communicatie. Zo voeren alle bestuursleden samen de administratie. Wij bieden diverse online pakketten aan die je gratis uit mag proberen. Als je het lastig vindt om te bepalen welk pakket voor jouw bond administratie het meest geschikt is dan denken wij graag met je mee. Met Conscribo krijg je een online administratie die perfect aansluit op de behoeftes van jouw vereniging.
Lodi, Nijmeegs Studentenorkest Alphons Diepenbrock   “De boekhouding bijwerken werkt goed met bankafschriften inlezen en ik heb goed overzicht in de financiën”

Meer informatie over de Conscribo producten

Bekijk de pakketten!
Bekijk de Conscribo online pakketten voor verenigingen en probeer deze gratis uit!
De Conscribo boekhouding is het hart van een Conscribo administratie. In elke variant van ons pakket is het mogelijk om uw administratie zeer goed op orde te krijgen
Conscribo Lite Volledige boekhouding met ledenadministratie
Conscribo Volledige administratie met facturatie en e-mailing
Volume Module Extra uitbreiding

Heb je vragen?

Plan een telefonisch overleg
of e-mail info at conscribo.nl

U kunt in ons boekhoudpakket:

Direct inzicht in bond administratie!

Met onze online administratiesoftware hebben alle bestuursleden direct inzicht in de boekhouding. Zo weet iedereen precies hoe het er financieel voorstaat. Conscribo is gestart als boekhoudpakket voor een vereniging en er zit nog steeds ontwikkeling in. Door goed naar de wensen van verenigingen te luisteren verbeteren wij het pakket telkens weer. De boekhouding is het hart van de administratie en welk pakket van Conscribo je ook kiest, je krijgt er er de administratie van je vereniging zeer goed mee op orde. Met ons boekhoudpakket kunt met meerdere gebruikers werken, een begroting opstellen, facturen maken en versturen, btw administratie voeren, contributieberekeningen maken en nog veel meer.

Ledenadministratie voor (vak)bonden

Verenigingen moeten het hebben van vrijwilligers die er veel tijd insteken. Met een ledenadministratiepakket van Conscribo wordt de druk op de vrijwilligers minder en blijft iedereen enthousiast. Van een ledenadministratie die goed op orde is kun je als vereniging veel voordeel hebben. Je krijgt een goed overzicht van alle leden en je kunt daar per vereniging nog allerlei feitjes aan toevoegen. Bestuur je bijvoorbeeld een muziekvereniging dan kun je opslaan welk muziekinstrument elk lid speelt. Met de Conscribo ledenadministratie kun je leden makkelijk mailen, een selectie maken van de leden en contributie innen. Als je contact met ons opneemt dan kijken wij samen met jou welk pakket voor jouw vereniging het meest geschikt is.

Uitstekend

4.7 out of five star rating on Trustpilot
Onze reviews met 4 en 5 sterren
5 out of five star rating on Trustpilot
Uiterst tevreden met het Conscribo…
Uiterst tevreden met het Conscribo ledenpakket. Eenvoudig zelf velden toevoegen/verwijderen in de ledenadministratie en evenals het innen van gelden via incasso of als'losse' betaling. Ook uitgebreide export-mogelijkheden naar o.a. Excel.
PHG en Stichting Oktober44
Putten
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
VVE uit Harderwijk
Heel erg gebruiksvriendelijk, de 'schil' is super (het bevat wat je nodig hebt) en je kunt daarbinnen van alles zelf aanpassen, en dat werkt intiutief, en als je er niet zelf/snel uitkomt, kun je eenvoudig de handleiding online raadplegen.
Als VVE hadden we de financiële- en ledenadministratie in Excel en zijn nu volledig over op Conscribo. Dat maakt het minder kwetsbaar (geen losse documenten meer), minder persoonsafhankelijk en je hebt alles op één plek. Het contact met Conscribo is zeer prettig van toon, behulpzaam bij vragen, men weet waarover men spreekt. Bonnetjes-app werkt ook goed, email van facturen vanuit het programma gaat zeer eenvoudig. U leest het (in en tussen de regels al), wij zijn blij met dit programma en bevelen dit aan!
Lees meer
4 out of five star rating on Trustpilot
De Fenix tuinvereninging.
Was even wennen, maar ben zeer tevreden. Slechts even zoeken en is gelukt, naar afboeken Debiteuren verschillen. Verder geen op-of aanmerkingen.
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Werkt super klantvriendelijk
Werkt super klantvriendelijk. Je hebt de administratie en de ledenadministratie in 1.
Een aanbeveling voor verenigingen
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Goede koppeling ledenadministratie
Met de koppeling met de ledenadministratie kun je snel je contributiefacturen maken. hij rekent onze contributiehoogte per lid zelf uit!
Lees meer
4 out of five star rating on Trustpilot
Overzichtelijk
Overzichtelijk, gunstig geprijsd en stabiel. Geen poespas, gewoon goede boekhoudsoftware.
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Werkt fijn
Zo fijn! Maakt het leven van een penningmeester een stuk makkelijker, zeker voor de onervaren PM.
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Fantastisch systeem
Fantastisch systeem. Ik was totaal vastgelopen met een ander pakket, en werk nu ruim een jaar met Conscribo. Mede dankzij de goede documentatie werkt dat echt zo heerlijk simpel. Het oogt duidelijk wat gedateerd, waar ze aan gaan werken lees ik in de nieuwsbrief, maar functioneel is het perfect.
Lees meer
4 out of five star rating on Trustpilot
Zeer degelijk
Betrouwbaar, degelijk, goede prijs/kwaliteit. Onze stichting is tevreden. Vergt wel kennis van administreren, maar dat lijkt me sowieso wel nuttig voor penningmeesters!
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Erg handig
Erg handig: importeren bankafschriften, automatisch wegboeken daarvan, meerdere mensen kunnen boeken of data bekijken, zoals een kascommissie. Ik ben erg blij.
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Tevreden over incassomodule
Wij werken al meer dan 5 jaar met Conscribo voor de financiële administratie van onze kerk. We zijn zeer tevreden. Vooral de incassomodule werkt zeer makkelijk en snel. Wij werken met maandelijkse incasso's van vaste bedragen.
Piet van Keulen, penningmeester Baptistengemeente Op Doortocht Ede
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Tevreden over Conscribo
We werken nu, als ondernemersvereniging, een jaar met Conscribo. In het begin was het even wennen en soms lastig (zoals elk nieuw programma). We hadden de helpdesk regelmatig nodig, maar gelukkig namen ze daar alle tijd voor. Tot nu toe zijn we heel tevreden en het is makkelijk om de leden- en de financiële administratie in één pakket te hebben.
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Schot in de roos voor kerkelijke gemeente
We hebben als kerkelijke gemeente nu een paar maanden Conscribo en zijn zeer enthousiast over de snelheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak van deze boekhoudtool tegen een echte mooie prijs. Complimenten aan team van Conscribo dat dit beschikbaar is, in dit segment waar de administraties weliswaar overzichtelijk zijn qua grootte, maar betrouwbaarheid essentieel is. Bij complexere eisen kan het misschien niet altijd mee, maar voor onze gemeente van 300 leden is het meer dan compleet. Support is snel en vriendelijk. Ik kan het echt aanbevelen
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Sinds 2011 maken wij als ZZP-vereniging gebruik van Conscribo…
Sinds 2011 maken wij als ZZP-vereniging gebruik van Conscribo en zijn zeer tevreden. Alles online en overdracht van penningmeesterschap is hierdoor eenvoudig. Naast financiële overzichten biedt Concribo ook goede tools voor de ledenadministratie en de facturatie/ automatische incasso. Daarbovenop komt dat de telefonische hulp toegankelijk is en er wordt met je meegedacht.
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Zeer uitgebreid pakket
Zeer uitgebreid pakket! Het is goedkoop tegenover wat je krijgt. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, veel meer dan bij andere boekhoud systemen. Ook is de helpdesk zeer vriendelijk, makkelijk te bereiken en neemt de tijd om je te helpen.
Mijn enige opmerking is: omdat het een boekhoudingssysteem is met veel verschillende opties is de stap om het te begrijpen lastiger, dit kan in het begin voor moeilijkheden zorgen, maar zoals ik al eerder vertelde: "de helpdesk zeer vriendelijk, makkelijk te bereiken en neemt de tijd om je te helpen" hierdoor is het geen probleem dat het pakket wat lastiger is!
Lees meer
4 out of five star rating on Trustpilot
Blij met feedback
Ze zijn altijd blijf met feedback op de software en site.
Goede telefonische hulp!
Lees meer
4 out of five star rating on Trustpilot
Goed krachtig pakket zonder te veel poespas
...precies wat ik voor de judovereniging nodig heb. Wanneer goed bijgehouden wordt door penningmeester, is het een makkie om verslag uit te brengen naar het bestuur.
De ondersteuning per email is ook prima!
Er mag naar mijn mening wat meer actief gebruik worden gemaakt van het forum ( van leden door leden) maar van de andere kant...als iets loopt zijn er weinig vragen.....
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Zéér tevreden gebruiker van Conscribo
Niet verder kijken, dat heb ik al gedaan 🙂 Dit is veruit de beste optie voor verenigingen met een uitstekende ondersteuning via telefoon en e-mail !
Na demo per 1-9-2016 gestart met advanced versie. Dit biedt alles wat wij nodig hebben, wij zijn een vereniging met ongeveer 100 leden.
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Dé online totaaloplossing voor een vereniging
Na een maand lang Conscribo gratis te kunnen uitproberen waren wij als vereniging overtuigd dat deze online totaaloplossing alles biedt wat wij nodig hebben. Het is eenvoudig in gebruik en heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. Daarbij is de gratis helpdesk een uitkomst mocht je onverhoopt ergens niet uit komen.
Lees meer
5 out of five star rating on Trustpilot
Een goede samenhang tussen financiën en relatiebeheer.
Prima systeem en ondersteuning van zowel de penningmeester als de secretaris. Eerstgenoemde heeft wat meer finctionalteit dan de laatste. De secretaris zou net als de penningmeester ook mutaties moeten kunnen zien, maar daar wordt volgens zeggen aan gewerkt. Ondersteuning via telefoon vlogend afspraak en via email en een gemodereerd forum. Is onderdeel van het abonnement. Oh ja: online systeem, toegankelijk via laptop, iPad en iPhone. Aanrader boven boekhoudpakket door gemeenschappelijk gebruik van ledenbestand bij vereniging.
Lees meer