Documenten genereren

Extra informatie

Conscribo

Ondersteuningsonderwerpen

Documenten genereren

Conscribo bied u de mogelijkheid om documenten te genereren, gespecialiseerd op relaties. Deze lijkt heel erg op de facturatie, maar is niet gekoppeld aan een boeking. Zo kunt u brieven sturen naar uw leden, volledig persoonlijk gemaakt, zonder voor elk lid een nieuw document te hoeven maken.

Voordat u documenten kunt genereren, dient u een sjabloon te hebben voor het document. Die maakt u aan bij het sjablonen tabblad op de pagina; documenten. Deze sjablonen worden bewerkt met de Conscribo Connector in Microsoft Office (word).

briefsjabloon_aanmaken_1.png

Nadat u het sjabloon heeft aangemaakt, is het mogelijk om de documenten door Conscribo te laten genereren. Om een document aan te maken, wil Conscribo weten hoe je het document noemt, welk sjabloon u wilt gebruiken en welke leden moeten worden geselecteerd voor deze documenten.

brief_aanmaken.png

Nadat u het document heeft aangemaakt, verschijnt deze in de lijst van opgeslagen documenten. Hier kunt u het bestand downloaden, aangeven dat u het heeft verzonden en eventueel verwijderen.

overzicht_brieven_2.png