Nieuwsbrieven/e-mails versturen

Extra informatie

Conscribo

Nieuwsbrieven/e-mails versturen

Mails versturen kan helpen bij het contact richting de leden. In Conscribo is het mogelijk om naar alle leden, of een selectie van je leden, een mail te sturen met eventueel zelfs persoonlijke gegevens van de relatie zelf.

Na het instellen van het verzendmailadres, kunt u mails versturen met Conscribo. Deze mails kunt u per relatie persoonlijk maken en versturen op het tijdstip waarop u de mail verzonden wilt hebben.

Bij het onderwerp en de inhoud kunt u gebruik maken van gegevens in het relatiebeheer. Op deze manier kunt u de e-mails personaliseren. In de afbeelding hebben we in de inhoud ‘beste’ getypt en vervolgens op ‘Gegeven invoegen’ geklikt. In de verschenen popup hebben we op ‘weergavenaam’ geklikt. Als straks de e-mail is verstuurd, dan krijgt de ontvanger de weergavenaam te zien achter ‘Beste’.

Dan kunt u de keus maken om de mail meteen in de verzendwachtrij te zetten of eerst te plaatsen bij concepten. Als de mail in de verzendwachtrij is geplaatst, zal deze verzonden worden op het ingestelde tijdstip.